Meesterlijke projecten waar we trots op zijn

Op deze pagina laten we sinds 2024 projecten zien die wij recent hebben opgeleverd en waar we trots op zijn.  Bekijk onze meesterlijke projecten of neem contact op voor uw eigen project.

Sinds 1934

Over Ons

Ons bedrijf bestaat als sinds 1934 en is overgegaan van vader op zoon Romke Boumans.
Wij onderscheiden ons in de regio Almere en Amsterdam door ons vakmanschap en werken volgens onze kernwaarden; betrouwbaar, kwaliteit en ontzorgen. Onze klanten in de particuliere, zakelijke, vve's en non-profit sector, mogen van ons altijd het beste verwachten.

Klanten waarderen ons

★★★★★

Romke, Jermaine, Djoke en de rest van hoveniersbedrijf Boumans zijn echt een ware droom om mee samen te mogen werken. Van het begin tot het einde, uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Vincent - Amsterdam

★★★★★

Mijn ervaring: in een woord fantastisch. Zij doen goede inkoop van bomen en planten, zien er alle twee gezond uit. De tuinmannen zijn niet alleen kundig maar ook respectvol.

Anja - Almere

★★★★★

Heel erg prettige samenwerking met Romke en zijn medewerkers. Professioneel, maar ook meelevend en persoonlijk. Ik zag erg op tegen de nieuwe tuinaanleg, maar op deze manier was het een feest!

Dorette - Amsterdam

Als toonaangevende hovenier, omarmen wij grensverleggende groene innovaties. 

Ons doel gaat verder dan het verfraaien van buitenruimtes; we streven ernaar om klanten en medewerkers te inspireren en een tijdloze erfenis van natuurlijke schoonheid voor toekomstige generaties achter te laten.

Almere

036 – 530 99 90

Amsterdam

020 – 453 78 32

Adresgegevens

Prieelvogelweg 22 
1349 CG Almere
(geen showroom)

Vul uw gegevens in

Zodra uw (aan) vraag binnen is nemen we dezelfde werkdag contact met u op. 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan veilig om met uw gegevens

Close